Català Español
 
QUI SOM 
TRAINING SPORT és una empresa familiar dedicada exclusivament des de fa més de 50 anys a la fabricació de roba esportiva per col•legis, AMPAS, clubs esportius, associacions i botigues especialitzades.
QUÈ FEM 
Confeccionem tot tipus d´equipatges esportius amb el logotip del seu col•legi, club o associació. Dissenyem i assessorem als nostres clients sobre teixits, colors, patrons i complements més adequats a utilitzar, segons les necessitats específiques que la roba esportiva requereix: resistència, qualitat i comoditat.
Més de 300 escoles, clubs i associacions esportives han confiat els seus models amb nosaltres
QUALITAT 
Tota la nostra producció es nacional, el que garanteix la qualitat dels equipatges que fabriquem amb una excel•lent relació qualitat preu.
SERVEI 
Al ser fabricants, controlem tots els processos de producció, agilitzant el subministrament puntual de tot tipus de comandes, tant en les programacions inicials com en les reposicions posteriors.
COMPROMIS 
Treballem dia rere dia per oferir una complerta línea d´equipatges esportius. Una oferta personalitzada i exclusiva de qualitat. Garantim la confecció de tots els nostres models cada any.
 
C/Portugal, 39-41 Local 1-2, 08027, Barcelona - Tel/fax: 93 309 09 09 - info@trainingsport.es