Català Español
 
TRETS D'IDENTITAT 
Som una empresa familiar que des de fa més de 50 anys es dedica a la fabricació, venta i distribució de roba esportiva. Entre els nostres clients es troben col•legis, AMPAS, clubs esportius, associacions i botigues especialitzades.

Confeccionem tot tipus de models amb el logotip del seu col•legi, club o associació. Utilitzem els teixits més adequats a les necessitats específiques que la roba esportiva requereix: resistència, qualitat i comoditat.

Dissenyem i assessorem als nostres clients sobre teixits, colors, patrons i complements. Personalitzem amb serigrafía, brodats, escuts, vinil i transfer.

Com a fabricants, controlem tots els processos de producció, agilitzant el subministrament puntual de tot tipus de comandes, tant en les programacions inicials com en les reposicions posteriors.

Garantim la confecció de tots els nostres models cada any.

Tota la nostra producció es nacional, el que garanteix la qualitat de les nostres equipacions i una excel•lent relació qualitat preu.
MISIÓ 
A TRAINING SPORT treballem dia rere dia per oferir una complerta línea tèxtil d’equipaments d’esport. Una oferta personalitzada i exclusiva de qualitat, garantint-ne la seva reposició cada any.

Colors, teixits, estampats i brodats que dissenyem i personalitzem amb l’objectiu de mostrar a través de la roba d’esport que fabriquem els signes d’identitat de les escoles i institucions que confien en nosaltres, amb la acreditada experiència de més de 50 anys de dedicació al sector i el nostre compromís de seguir millorant.

VISIÓ 
TRAINING SPORT vol seguir creixent i consolidant-se com una empresa d’excel•lència en la fabricació, distribució i venta de roba esportiva personalitzada, propera i compromesa amb els seus clients, oferint-los la màxima qualitat i servei.

VALORS 
 > 
 
Qualitat i Excel.lència

El nostre model de negoci està basat en el treball diari, el respecte i el compromís amb els nostres empleats, proveïdors i clients, sent el resultat la qualitat dels nostres productes i serveis.


 > 
 
Servei al Client

Les necessitats dels nostres clients son la nostra raó de ser i el seu temps el més valuós, essent la nostra principal consigna la entrega en el temps i la forma acordats. El tracte amb els nostres clients es directe, i la nostra estructura empresarial ens permet estar involucrats directament en tots els processos del nostre negoci. Tot plegat ens permet ser una empresa àgil en la presa de decisions, optimitzant el nostre servei amb la màxima professionalitat i esforç.

 > 
 
Compromís i Honestedat

El nostre compromís és l’essència del nostre desenvolupament, el que ens permet crear relacions duradores amb els nostres clients, empleats i proveïdors, basats tots ells en la confiança mútua. Creiem fermament en la honestedat com a principi d’acció que no és negociable, mantenint la congruència entre el que pensem, fem i diem.
 
C/Portugal, 39-41 Local 1-2, 08027, Barcelona - Tel/fax: 93 309 09 09 - info@trainingsport.es